What I'm offering amiben rendelkezésedre állhatok

Ügyfeleimnek széleskörű szolgáltatással állok rendelkezésére. Ha úgy gondolod, hogy egy hivatásos fényképésznek egy témakörben kell profinak lennie, biztosíthatlak, hogy több évtizedes munkám során szinte minden témában nagy tapasztalatot szereztem. Ezért megtehetem, hogy több lábon álljak, ami egyben biztosítja a változatosságot munkámban. Így mindig örömmel, és lelkesedéssel állok neki egy új feladat megvalósításának.

a nagy nap megörökítése Esküvői fotózás a nagy nap megörökítése
Döntöttetek! Szerelmetek megpecsételitek az örök hűség kimondásával. Életetek legszebb napja lesz, és biztos Ti is úgy gondoljátok, hogy szeretnétek megörökíttetni. Tervezzetek akár nagy lagzit, hagyományosat, vagy formabontót, modernet, esetleg csak szolid, pár fős ceremóniát, a készülődéstől az újasszony táncig (vagy még azon is túl) mindent megörökítek számotokra.
mutasd meg a világnak magad! Portré fotózás mutasd meg a világnak magad!
Életed legjobb formájában vagy? Ne habozz! Egy fotósorozat elkészítése nem fáj, ellenben örök emlék, szép ajándék szerelmednek, szeretteidnek. Még sose készítettek rólad profi fotókat? Több évtizedes tapasztalatom a biztosíték rá, hogy nem fogod magad rosszul érezni, és a feszengést elfelejted pár perc alatt.
a boldog várakozás napjait már megnyertétek Jegyes fotózás a boldog várakozás napjait már megnyertétek
Közeleg a nagy nap! Már mindent leszerveztetek, nincs több gondotok vele. A izgatott várakozás napjait élitek, szépek vagytok, boldogok az elkövetkező közös élet ígéretétől. Nincs szebb a szakmámban, mint ezeket a szép pillanatokat megörökíteni. Egyben remek alkalom arra, megismerjük egymást. Csak annyi a dolgotok, hogy magatok adjátok egymásnak...
életünk legszebb ajándékai Gyerek fotózás életünk legszebb ajándékai
Szemünk fényei! Egy nap felnőnek, és a szép pillanatok elhalványodnak. Miért ne őriznéd meg a nevetésük, szemük vidám csillanását egy szép fotóval, vagy sorozattal? Miért ne teremtenéd meg a lehetőségeé, hogy egyszer megmutathasd unokáidnak, milyenek voltak szüleik. Jó móka az esküvőjükön együtt nevetni gyerekkori pillanataikon. örökíttesd meg őket!
fotók életünk legfontosabb pillanatairól Családi események fotózása fotók életünk legfontosabb pillanatairól
Boldog és szomorú események kísérik életünk. Boldog és szomorú pillanatok emlékeink. Születéstől elmúlásig rendkívüli történések sora létünk, de sokszor az idő elhomályosítja őket. A legszebbeket is, a legszomorúbbakat is. Ne hagyd elveszni őket! Legyen az keresztelő, esküvő, arany lakodalom, vagy a gyász percei, mind fontosak annyira, hogy megérdemelnek egy-egy oldalt a családi emlékek sorában.
bővülő lehetőségek Családi videó készítése bővülő lehetőségek
Nem elégszel meg a fényképek nyújtotta élménnyel? Többre, másra van szükséged? Szeretnéd életed eseményeit folyamatukban megőrizni? A fényképezőgép technológia rohamos fejlődése lehetővé tette, és egyben követelménnyé is a jó minőségű videók, kisfilmek készítését. Csemetéd születésnapja, nagyszüleid arany lakodalma? Keresztelő, esküvő, ballagás, diplomaosztó, csodás pillanatai életednek, amiket jó felidézni.
határ a csillagos ég Légifelvételek készítése határ a csillagos ég
A világ egész más egy másik perspektívából. A Te világod is! Éld át, mutasd meg másoknak! Akár fotózásban, akár videózásban lehetek a szolgálatodra, mindkettőben lehetőség van a legmodernebb technológiával drónfelvételek készítésére.A sablon, unalmas videók száma végtelen. Dobjuk fel az emlékeid csodálatos légifelvételekkel! Ejtsd ámulatba szeretteid, barátaid!
fényképezőgéptől a képkeretig Képkidolgozás fényképezőgéptől a képkeretig
Mindennapjaid emlékeiddel díszítenéd? Megajándékoznád szeretteid egy örök emlékkel? Egy szép kép a faladra? Segíthetek a megvalósításában . Munkám elengedhetetlen mindennapos része a fényképek retusálása, kidolgozása, papírképek készítése. Tudás, szoftverek, hardverek olyan többéves tanulást, és jelentős befektetést igényelnek, amiket te miért vennél meg?
stílusos és maradandó fotókönyv készítés stílusos és maradandó
Szeretnéd emlékeid különleges, ízléses módon megőrizni? Megajándékoznád szeretteid? Nem elégszel meg az online szolgáltatásokkal? Valami egyedit szeretnél, nem sablonos, előre legyártott panelekből összeállított tucat terméket? Segíthetek mind a tervezésben, mind a kivitelezésben, hogy megvalósítsd álmaid.
This is Info Card archiválás This is Info Card
Régi képeid, családi emlékeid megosztanád szeretteiddel? Egy ikonikus képet a nagyszülők esküvőjéről, ami egész életüket végigkísérte a szobájuk falán? Egy remek ajándékkal meglepni szüleid? Régi fotóid digitalizálom, professzionális utómunkával feljavítom, digitális vagy papír formában kidolgozom.

According to Successfully Projects My Skills Level

93
Personal Sessions
78
Love Stories
65
Weddings and Events
87
Commercial Photography

Ahol megtalálszMolnár István

    Back to Top
    Close Zoom